Kwaliteit

Wij stellen voor u de tussentijdse cijfers of jaarrekening op.

Belasting aangifte

Als u uw cijfers aan ons toevertrouwt weet u zeker dat aangiftes sneller gedaan worden en uw cijfers sneller inzichtelijk zijn.

i

Accountancy

Ruime ervaring en een zeer uitgebreid dienstenpakket op het gebied van accountancy.

Belastingaangifte laten doen

Wilt u uw belastingaangifte laten doen door een ervaren accountant? Kies dan voor de diensten van Peeters Belastingadvies, Financiën en Administraties. Met kennis van alle wet- en regelgeving en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw belastingaangifte volledig en op tijd wordt ingediend.

Belastingaangifte laten doen was nog nooit zo gemakkelijk

Het doen van belastingaangifte kan een lastige taak zijn. Waar moet u precies op letten? Welke posten kan ik aftrekken van de belasting? En hoe weet ik of het juist is ingevuld? Deze en vele andere vragen zijn verleden tijd als u ervoor kiest om uw belastingaangifte te laten doen door Peeters Fiscaal belastingadvies, Financiën en Administraties. Met duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat uw belastingaangifte compleet is en u geen posten vergeet aan te geven. Dit is essentieel voor het aanvragen van eventuele toeslagen of budgetten en het geeft een goed beeld over of en hoeveel geld u terug kunt krijgen van de belastingdienst.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u uw belastingaangifte op tijd laten doen? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Een van onze specialisten geeft u graag meer informatie en plant zonder dat u ergens aan vastzit een kennismakingsgesprek met u in. U bereikt ons door te bellen naar 076 5040456.

Contactformulier