Online Samenwerken

Online Samenwerken

Klik hier om door te gaan naar de website van Accounting Online UNIT 4 Multivers.

Online Samenwerken

Als u gebruik maakt van Accounting online (van UNIT4) hebben wij ook toegang tot uw administratie. Wij kunnen direct rapportages opstellen, eventueel correcties aanbrengen of een beoordeling uitvoeren en de resultaten direct met u bespreken. Zo kunnen we efficiënt samenwerken en is altijd de actuele situatie van uw bedrijf beschikbaar. Wij maken het u gemakkelijk. Wij zorgen voor betrouwbaarheid en over updates en back-ups hoeft u zich geen zorgen te maken. U meldt zich bij ons en wij regelen dat u over uw boekhouding kan beschikken in een veilige en betrouwbare omgeving.

Uitgebreide bankkoppeling

De bankkoppeling betekent dat de mogelijkheid bestaat om het online boekhouden te combineren met de online-dienst van de banken. Uw bankrekening kunnen wij namelijk koppelen aan uw administratie in de online omgeving.

Scan- en herkensoftware

Er is ook een koppeling mogelijk met de scan- en herkensoftware van Basecone. Dit is een cloud-oplossing waarmee u eenvoudig papieren facturen en documenten in nagenoeg alle bestandsformaten kunt digitaliseren en automatisch boekhoudkundig kunt verwerken of aanleveren bij ons.

De voordelen hiervan zijn als volgt

  1. De gegevens worden dagelijks up-to-date gehouden, wat wil zeggen dat de mutaties dagelijks automatisch naar de financiële administratie verzonden worden.
  2. Bankmutaties overtypen of handmatig downloaden alsmede het importeren van bankmutaties is verleden tijd.
  3. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de volledigheid of fouten in de aan te leveren transacties. UNIT 4 Multivers Online zorgt namelijk op een veilige manier voor de ideale samenwerking met uw bank.

Neem contact op