Kwaliteit

Wij stellen voor u de tussentijdse cijfers of jaarrekening op.

Belasting aangifte

Als u uw cijfers aan ons toevertrouwt weet u zeker dat aangiftes sneller gedaan worden en uw cijfers sneller inzichtelijk zijn.

i

Accountancy

Ruime ervaring en een zeer uitgebreid dienstenpakket op het gebied van accountancy.

Jaarrekening opstellen

Een jaarrekening opstellen is verplicht voor elke onderneming met personeel in dienst. Of u nu de eigenaar bent van een stichting of van een besloten vennootschap, een jaarrekening opstellen moet elk jaar gebeuren. Peeters Belastingadvies, Financiën en Administraties is tevens een Juridisch Adviesbureau en wij helpen u hierbij. Al jaren hebben wij ervaring in het opstellen van jaarrekeningen, waarbij we altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving volgen om uw jaarrekening perfect aan te leveren.

5 redenen waarom u een jaarrekening moet opstellen

Een jaarrekening opstellen is elk jaar voor veel organisaties een stressvolle periode. Wat moet erin staan? Zijn alle bonnetjes er nog? En ben ik niets vergeten? Dit zijn enkele vragen die door het hoofd van elke ondernemer gaan. Weet u waarom het opstellen van een jaarrekening zo belangrijk is? Ten eerste is het verplicht volgens de Nederlandse wet. Een jaarrekening vormt namelijk de basis van elke onderneming en geeft de actuele gezondheid van uw bedrijf weer. Maar er zijn nog 4 belangrijke redenen waarom het opstellen van een jaarrekening zo belangrijk is, namelijk:

  • Duidelijkheid als u een lening aan wilt vragen
  • Verantwoording naar uw investeerders
  • Verantwoording naar de belastingdienst
  • Verantwoording naar uw crediteuren

Laat uw jaarrekening opstellen door een betrouwbare partij

Peeters Belastingadvies, Financiën en Administraties zorgt ervoor dat uw jaarrekening volledig wordt opgesteld. De balans, winst- en verliesrekening en een toelichting op beide overzichten wordt overzichtelijk en helder aangeleverd. Wilt u een afspraak maken voor het opstellen van uw jaarrekening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 5040456.

Contactformulier